Povestea se repetă la nesfârşit?
M-am amărât toată când am aflat că un profesor din Rusia riscă cinci ani la tăiat sare, mesteceni sau ce naiba fac condamnaţii din Siberia, pentru că, undeva departe în Urali, a instalat pe cele 16 computere ale şcolii programe pentru care nu avea licenţă.
Ştiu, legea e pentru toţi, nu doar pentru cei mai puţin albaştri; ştiu, cad în subiectivism prea mult, din moment ce vin din ţara lui Băselu în care pirateria ne-a făcut oameni ( mersi, Traiane, era timpul să te citeze si media internaţională!), dar mi se sfâşie inima când mă gândesc că bietul om nu ştia cum să facă să fie bine, să plece copiii ăia şi mai departe de sătucul lor şi să devină. Omul acela are un salariu pentru care, poate, angajaţii Microsoft nu s-ar da jos din pat şi nici măcar nu obţine vreun profit din toată povestea.
Gorbaciov a luat poziţie, Reuters spune că pe site-ul fundaţiei, dar zău dacă am găsit ceva, până şi Putin, aşa, mai voalat, să nu-şi arate poziţia faţă de Bill Gates pe tabla de şah, îl roagă pe the richest guy on Earth să facă bine să retragă plângerea, că nu de acolo vin marile lui pierderi. Ei, poate face Vladi rost de bani, să mai dea şi pe la şcoli, ce să mai zic...
" In calitate de tara candidata la aderarea la Organizatia Mondiala a Comertului, Rusia incearca sa-si imbunatateasca imaginea, luind masuri dure impotriva producatorilor si distribuitorilor de produse piratate. Ministrul rus al Economiei, German Gref, a declarat pentru BBC ca, in 2006, in Rusia s-au contrafacut bunuri cu o valoare cuprinsa intre patru si sase miliarde de dolari. Mari corporatii precum Microsoft, General Electric si EMI, reunite in Grupul de Actiune pentru Stoparea Contrafacerii si Pirateriei, au acuzat recent China si Rusia pentru cel mai deficitar regim al proprietatii intelectuale."
Povestea pe larg aici
de cand ii spui tu Vladi lui Putin???
RăspundețiȘtergerepai si el ma tutuieste!
RăspundețiȘtergere