22 mai 2007

avertismente pretineshti

cand anunti ca duci un caine la plimbare, adevaratul prieten al omului, omul, iti trimite avertismente. Ca uite, Paula Abdull nu a iesit bine dintr-o alaturare cu un patruped micutz. nasul, au nasul!
detalii aici

3 comentarii:

  1. Sar'na Monik-ule. Haida fata draga ca de cand m-am mutat in casa noua dupa blogspot pe voce nu am ami avut timp sa te ami vizitez, insa uite ca azi am citit tot. Misto ca intotdeauna. Shtrulumbatica si pusa pe shotii ! Bravos !
    P.S. Fraiera a fost Paula. cainele n-are nici o vina ! Asa ca io zic sa il ia la filmari pe chiuaua acum si sa o lase pe ea sa isi revina !
    Andrei... ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. haoleu, si eu care am crezut ca de cand datorez berea aia ai crezut ca te-am lasat balta in fata celor doi copaci si te-am suparat...
    pai sa stii ca nici betty nu s-a purtat ireprosabil aseara: si-a incalcit lesa de a unui pudel tuns regulamentar, de-mi venea sa rad, si intalnirea s-a soldat cu tipete. am sarit sa o descalcesc si era sa cad in...nas!
    m-am gandit si la Paula, si la faptul ca Betty nu raspunde la comenzile mele, daca nu sunt eu stapana, si am promis sa nu ii mai permit sa se antureze cu alte patrupede.

    RăspundețiȘtergere
  3. am pus-o eu sa-si ia chihuahua? de ce nu si-a luat un ciobanesc mioritic, ca asta n-o mai musca de nas, o musca de... fund. :))

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...