19 mai 2007

prietenul din umbra

Port revine, dar nu în forţă. Discret. Doar pentru cei cu ochi de uliu.
Căutam un film, citeam distribuţia şi, după ce trecui de personajele principale, mă oprii la ce vedeţi încadrat cu roşu. Vă întreb, stimaţi oameni şi oameni, nu e aşa că obsesia misterioasă devine şi mai misterioasă? Egy barat? Cremelanul? Nu, o lipsă.

Port nu vrea să ne traducă tot. Când vrea, traduce aiurea, dacă vă aduceţi aminte de palma de aur. Acum a lăsat aşa, dar aveţi marele, imensul, incomensurabilul noroc cu mine. Egy barat e tocmai prietenul! (magh.)

2 comentarii:

  1. si eu am gasit astfel de scapari pe port.ro, intru destul de des pe site. sunt mai multe produse media, stiu de un saptamanal de anunturi din sb, care folosesc programe de editare aduse din ungaria, ori, in cazul de fata chiar prezentari de film, baze de date gata create, pe care doar le traduc. am zis pana acum ca, daca tot e un produs de care beneficiez gratis, raman doar cu distractia, pentru ca in rest imi e destul de util, nu apuc sa rasfoiesc un program tiparit, mai ales ca acestea sunt incarcate de reclame si prezentari ale unor produse(telenovele, tot felul de vedete autohtone) care nu ma reprezinta. si portul da si linkul catre imdb sau allmovie daca nu au prea multe de zis despre film.

    RăspundețiȘtergere
  2. port e super OK, nici eu nu suport programele tv tiparite...
    dar faza cu egy barat a fost superdistractiva...daca e cineva atent la distributia filmelor...nu stiu ce ma apucase de observasem scaparea...

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...