5 mai 2010

Cum funcţionează lucrurile?

Din acest post nu veţi afla cum în Mexic ieşi pe stradă şi primeşti un ciomag în cap.

O sun pe mama să-i spun că nu mai pot şi nu mai pot şi aud că în România duci nişte sandale crem la cizmar, să refacă o cusătură şi le iei cusute cu aţă neagră. E drept, nu tuturor le plac lucrurile cusute cu aţă albă, dar de aici  până la mirarea că lumea nu apreciază măiestria şi răspunsul "nu aveam aţă albă" e un drumuleţ pe care mama mea l-a trecut greşit. A luat sandalele şi dusă a fost. Când mă duc la Tîrgu-Mureş, în vară, o să o învăţ că 1. de aia avem gură, să vorbim, 2. de aia am aruncat mingea de oină ca proştii, la orele de sport, ca să dăm cizmarilor proşti cu sandale în cap. 3, că nu e bine să instigi la violenţă.

În rest, aici e cald, nivelul de poluare e atât de ridicat că alaltăieri am fost avertizaţi să nu ieşim din casă între 1 şi 5, o urâtă viroză intestinală pluteşte în aer, noroc că mănânc mult orez şi m-am ales doar cu febra, din toată simptomatica atât de apropiată de Dengue, după cum mi-am dat seama aseară când căutările-mi febrile m-au dus şi pe tărâmurile cele mai periculoase ale "literaturii de specialitate" de pe internet. Să vă ferească Domnul să fiţi bolnavi şi să ajungeţi pe forumuri de oameni păţiţi!
 Hai noroc! (cu ceai de muşeţel)
Bookmark and Share

7 comentarii:

  1. Te rugam sa nu iesi din casa si sa te grijesti, da?

    RăspundețiȘtergere
  2. Viroza intestinală nu pluteşte în aer! Pluteşte în... beakkh!... în ce vrei tu, dar nu în aer!

    RăspundețiȘtergere
  3. maro, maro.
    de cand stiu pe cineva care avea dureri la apendicita imi permit.
    groaza pluteste, virusul e mic si inofensiv pana nu ajunge boala cumplita si maro.
    sunt bine, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă atacă doar gringos e clar Răzbunarea lui Moctezuma! Aşa vă trebuie, dacă le-aţi luat aurul contra mărgeluşe de sticlă colorată! INVADATORILOR!

    RăspundețiȘtergere
  5. io-s aici cu ganduri bune si-i ajut sa scape de rele, parol!
    febra mea a fost misterioasa. poate e cazul sa raman aici sa infrunt si 2012?

    RăspundețiȘtergere
  6. Tocmai am terminat de văzut un film de-men-ţi-al! "Mujeres al borde de un ataque de nervios", de Almodovar. Cu un Banderas anti-macho, cum nu l-am văzut vreodată. Caută-l, dacă nu l-ai văzut deja!

    Legal disclaimer: nu încurajez descărcarea ilegală de filme de pe internet!

    RăspundețiȘtergere
  7. of, nu-mi adu aminte: e singurul film almodovarian (cred) pe care nu am reusit sa-l vad, desi il caut pe net, prin centrele de inchiriere de aici, prin integralele Almodovar din librarii etc. Cum dau peste un aficionado cum il intreb de "Mujeres al borde...". Nimicuta.

    am vazut un film super cu doi actori almodovarieni: Chef a la carte. Adica, ma rog, mi-a picat bine intr-un anumit moment

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...