29 iulie 2010

vremea in Mexic, discutia continua, ma simt englezoaica.

Vă mulţămesc din inimă, aţi trimis grade încoace şi eu am fost "reluctantă" cu puterile-vă. M-am îmbrăcat ieri ca de octombrie noiembrie în România: 3 straturi groase,bumbac, lână,lână, bătrânică, şal, sentiment de căldură. Intru în maşină: 15 grade, mă simt grozavă. Merg la serviciu (ca peste tot în lume, multumita unui om cu iubire de aer condiţionat, de obicei unul de la tehnic,  cele 15 grade se transformă în cel mult 19, scriu, chiorăsc lângă un tub de neon din care iese lumină tremurată, ora 14, ies să mănânc: lume în tricou, mă duc la maşină, că alt termometru nu vedeam în jur, cetesc 29, o fi maşina prea mult lăsată în soare, dar 25 tot erau. Eu fără de posibilităţi să renunţ la vreunul din straturile mai sus menţionate, mă întorc la birou, din fericire nimeni nu se înfierbântă lucrând aici, vine ploaia, frig, eu mulţumită, vremea se schimbă după pulovărul meu!



Bookmark and Share

5 comentarii:

  1. "Merg la serviciu [...] scriu [...]"

    În numele tutulor ("la toţi"): detalii, vă rugămuţ?

    Ah, şi trebuie închisă paranteza deschisă - cea din fraza incomprehensibilă... ("un om cu iubire de aer condiţionat pentru fiecare om de muncă, de obicei unul de la tehnic")

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-e dor de tine, Monica draga, cand mai evadati "incuace"??
    ca aranjam si cu gradele.

    RăspundețiȘtergere
  3. avem de tinut steagul si pe urma de lucru asa ca nu ma vad iesita din oras pana in septembrie:(capac la toate linia noastra aeriana care ni se parea cool, Mexicana, e pe cale de disparitie. s-a dus chilipirul, s-a dus chilipirul!
    Andrea mereu o pomeneste pe Adelina-Birrichina. cum e in vacanta?

    RăspundețiȘtergere
  4. e frumos si distractiv in vacanta.
    momentan pune la punct mijloace de securizare a jurnalului personal contra unei fetite care o mai viziteaza uneori si care a fost incadrata in categoria "very snoopy".
    Tocmai vin de la vizionarea dispozitivului, contine doua prosoape de bucatarie si putina mancare pentru pesti presarata pe prosopul de deasupra. Astfel, intruderul va fi descurajat sa mai aprofundeze.
    we'll keep you posted :))

    (so sorry for Mexicana :()

    RăspundețiȘtergere
  5. genial, acum asteptam sa vedem ce efect are. ar trebui sa provoace scarba sau pur si simplu sa mascheze??

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...