12 august 2010

fotbal!

Se aud doar paserile ceriului (cele cu pene şi cele din oţel). Linişte. Ţară de microbişti: Spania a venit încoace pentru partida Bicentenarului Independenţei. 1-0 acum când vă scriu. Pentru Mexic.

O glumă mexicană care a început să circule după finala Mondialului: "dacă nu erau de-alde Hidalgo şi cei care au luptat pentru independenţa Mexicului, acum Cupa Mondială ar fi fost şi a noastră!"

Linişte, cum spuneam.

Later edit: plouă.

Şi mai later edit: "México tuvo un error en la defensa al 91 para que David Silva lograra el empate 1-1 en el Estadio Azteca para los campeones del Mundo." ceea ce înseamnă că, la mal, Mexicul, după o greşeală în apărare în minutul 91, a luat o boabă şi totul s-a terminat cu 1-1. Fireşte, după 1-0, Spania colonizează Mexicul, 1-1 Mexicul e independent, le petit bombon 1-1 nu-i decât o confirmare. pfuai. Meciul bicentenarului! iar eu comentator de doi lei.

şi mai later edit: poliţiştii au reţinut 74 de speculanţi de bilete în preajma stadionului Azteca, unde s-a jucat partida.

Bookmark and Share

2 comentarii:

  1. Macar tu ai ce comenta. Eu din baseball nu pricep nimic. Nu ca m-as fi straduit prea tare, dar totusi.. Ah, trebuie sa povestesc cum m-am dus la meci doar ca sa vad sala pe dinauntru si cum aplaudam pe dos la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  2. aştept cu groază momentul în care voi ajunge să văd nişte bătăi organizate (Lucha Libre). Şi nişte coride. puah!

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...