2 septembrie 2010

turisti



...care mai de care, pe aici.

printre cei tacuti, doamna din imagine.

povestea ghidul unui grup de langa noi ca, de teama agresorilor, multe salamandre renunta repede la varful cozii, inducand in eroare inamicul, si se ascund.

pietre sunt berechet aici.

acum, cand oi da de internet superior cantitativ ma voi informa daca se regenereaza cozile ciuntite sau doar o data in viata pot ele scapa de dusmani folosind aceasta ticluita metoda.
aseara am mancat o salata buna.
reteta (a, poate va intrebati ce am de scriu atatea nimicuri. astept sa se incarce poza din attachment.) 

nu e complicata: foi de salata, branza de capra, felii de capsune, felii de grapefruit (fara pielita), ceapa rosie, otet balsamic, ulei de masline. eu as mai fi adaugat niste alune de padure ori migdale.

am vazut aici multe libelule, multi licurici, un, lapsus mare: bat, pipistrello, soricel zburator, vampir cu aripi... puah, nu-mi amintesc cuvintelul nici sa ma atarnati cu capul in jos, cum stau liliecii. 

greu mai e sa uiti!
noapte buna!

2 comentarii:

  1. Pana ajungi la o teava mai mare de internet, ca sa nu patesti precum Mitica Popescu in scheci-ul ala in care nu-si aducea aminte cine l-a batut pe Napoleon: da, salamandrelor le cresc la loc parti din corp pe care le pierd, din diferite motive. Eu as vrea sa stiu daca se vede, cum sa-i zic, lipitura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Când ajungi într-un loc cu internet-fluviu, să reciteşti un pic ce-ai scris, că e ciudat: verde, şi cu un link care cu siguranţă că nu cu ştiinţa ta s-a produs (masline.eu, un sit turcesc). Probabil e tot fantoma aia care periodic se joacă cu setările şi activează moderarea comentariilor. Spooky, zău!

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...