4 aprilie 2011

pe la cozi

Mă frământă gândul că promoţiile acestea din România (cred că toate sunt la acele magazine despre care îmi vorbeau fetele, când povesteam despre librobusul de Ciudad de Mexico) sunt, de fapt, o metodă de decimare a populaţiei. 
Bagi ulei ieftin la magazin, vin sărmanii, se bat pe la cozi, mor pe capete, cei care rămân în viaţă ajung la coada la carne tocată, bătaie, decimare şi tot aşa. Până la victoria finală, oricare o fi aceea.

În oraşul de unde vă scriu, care nu e reprezentativ pentru Mexic (să ne fie clar!) am văzut cozi la: plătit facturi, aşteptat solişti de muzică uşoară pentru o sesiune de autografe, muzeu, cinema (că nu peste tot biletele sunt cu loc), restaurant.

3 comentarii:

  1. Nu sunt aceleasi magazine. Cele despre care-ti spuneam noi sunt mici, dar au preturi mari.
    Mi-ai amintit de prima mea impresie cand am fost in Spania: se statea la coada la cultura (muzee, teatre etc) si la toalete.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred că interesele-s strict financiare.
    Cine şi-ar dori să moară boborul?
    Dacă moare boborul, cine mai munceşte, cine se mai uită admirativ la bogătani etc.
    A, că mai există şi victime colaterală în toată goneta asta după bani... e partea a doua. Una insignifiantă.

    RăspundețiȘtergere
  3. pe mine doar ma mahneste treaba asta. Si apoi nebunii de americani care stau la coada pentru ultimul iPad sau rochii de mirese in ziua nu stiu care...nu era mai bine cand, cum spune acum regele Thailandei ca ar fi bine sa facem, fiecare ne cresteam in jurul casei ce voiam sa halim? :)))

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...