3 august 2011

ghizi şi ghizi


Îi povesteam Laurei că în Mexic, în lipsa ghizilor, multe spaţii vizitate de turişti au alocate câte un număr care, tastat în reţeaua de telefonie mobilă, te duce la povestea locului respectiv.
Pe de altă parte, dacă nu v-am spus până acum reţineţi că şcoala muzeografică mexicană e fantastică şi mulţi mexicani se ocupă acum de mari muzee ale lumii. (muzeele private nu intra în discuţie)

2 comentarii:

  1. Dragutz. "Grija fatza de om". Doar ca nu imi place, cum nu imi place nici in Romania in ultimii ani, ca tzi se adreseaza la pers.II, SINGULAR. Ca ne batem cu totzii pe burta si te tutuieshti cu perfect strangers.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate (presupun ca li se trage de la YOU din engleza). PE asta nu am luat-o personal. In schimb, am trimis un mail la un hotel, sa intreb niste lucruri. Unde eu cu usted in sus si in jos, ei cu Monica, tu, Monica, tu. Am raspuns. Usted in sus si in jos. Raspunsul lor: MOnica, tu, Monica, tu. Ai cu cine? Pe urma am conchis ca ei se cred super cool cu hotelul lor si, odata ce am trimis un mail sa ma interesez despre ei, imi fac aceasta concesie si ma includ in grupul lor de prieteni foarte foarte apropiati cu care se bat pe burta. N-ai cu cine.

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...