11 august 2011

Lolita, Eva şi Thylane

În primul rând că fotografiile cu minora Thylane au apărut când eram într-o bună dispoziţie. Cum nu am
în casă o asemenea fiinţă drăgălaşă, încă nu sunt capabilă să-mi fac alte griji în legătură cu exploatarea copilăriei.
(Desigur, am produs la viaţa mea, şi acum îmi pare rău, o emisiune cu copii. Da, nu era pentru copii, era cu nişte copii trăsniţi cu tone de umor în bagajul personal uşor răspândibil pe calea undelor)
Doar că Thylane nu e prima. Aduceţi-vă aminte sau cunoaşteţi-o, vă rog, pe Mlle Ionesco. Eva Ionesco.

5 comentarii:

  1. Interesant si foarte controversat subiect. :s

    Nu stiam de niciuna dintre ele, dar ma intreb cat de bolnav sa fii pentru a face dintr-o copila un obiect sexual. :(

    De fapt n-ar trebui sa ma mir la cat de raspandite si apreciate sunt emisiunile de tip toddlers and tiaras...

    RăspundețiȘtergere
  2. mamele-fotograf nu le vad asa si poate de aceea nu-si dau seama cand intrec masura. oh, concusrurile acelea toddlers and tiaras sunt ingrozitoare! (si kitch. fotografiile astea parca nu)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu la 10 ani faceam arcuri din bete legate cu elastic. Ma intreb daca lui Thylane i s-a parut amuzant sa pozeze, pt ca in final copilaria ar trebui sa fie despre distractie si libertate, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu chiar consider operă de artă ce a făcut Irina Ionesco prin ”Eva- Eloge de ma fille”. Șocul survine oricărei creații artistice moderne- imaginația și originalitatea fac din fiecare proiect considerat tabu, o superbă interpretare a preconcepțiilor. Mie mi-a plăcut în mod deosebit cum a pus în valoare (în decurs de 4 ani, cred) frumusețea unei copile asemănate, așa cum îi zice și numele, Evei, ori Femeii, care intră în rolul ăsta încă de la naștere. Nu mi se pare nimic obscen, iar ce e exagerat, mi se pare mai degrabă artistic, nebunie creatoare!
    Calitatea fotografiilor e remarcabilă, iar în această artă fotografică eu una nu observ niciun abuz, din contră, o văd ca pe o lecție dată celor care, înainte să digere artisticul, vorbesc de prejudecăți și de cenzură!

    Bravos, Ionesco! (o am la recomandări culturale de câteva săptămâni la mine pe blog) Mă bucur că ai intrat în subiect. Și nu mă miră părerile pestrițe. Sigur că, înțelegând anvergura, le și respect.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mimi, chiar asa, sper sa se fi distrat si 2. sa stie ca a fost un joc
    Adriana, pana la urma criticile pestrite au scos din discutie orice altceva, de aia ma tem eu de habotnici. Stai ca vin pe blogul tau sa vad ce si cum.

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...