3 februarie 2012

In care la Roma e lapovita

Şi unde din cauză de nori apăsători am dormit şi dormitat şi deloc nu m-am înviorat în primele ore ale dimineţii. Cât să văd în coşul de gunoi, după ambalajul cafelei, că nici şanse prea mari să văd lucrurile în clar n-aş fi avut dacă n- aş fi coborât să cumpăr cafea NORMALĂ.

Rămânând într-un registru serios în care nu am uitat nici de unde am plecat nici unde m-am născut, afară lumea e pierdută. Frigul şi ploaia printre ale cărei picături care se întrevăd ditamai fulgii îi sperie literalmente pe oameni. Am văzut ţinute demne de Winnipeg, am văzut panică în ochi şi, dacă n-ar fi vineri când lumea în general face cumpărături, aş fi spus că se fac provizii serioase iar lumea se baricadează în case.

Vouă vă place swing-ul? Hai cu surorile Lescano!


Scris mai târziu: Între timp ninsoarea s-a înteţit, am prieteni care pleacă acasă mai devreme de la birou din motive de vreme. Lumea se retrage în văi pentru că la munte ninge şi mai abitir!

Un comentariu:

  1. Toronto - maxima zilei: plus 4 grade. O singura zi de ger toata iarna pana acum, zi de teama careia mi-am cumparat, in cele din urma, ciubote de iarna garantate la minus 32 de grade. Ceva fulguieli au fost, dar singura zapada "serioasa" a cazut sambata trecuta: 5 cm. Duminica au fost primavara cu plus 10 grade si nici nu mai tin minte ca a nins.
    Mi-au venit prieteni asta vara din Romania asteptand cam 20 de grade si-au prins cea mai calda zi din istoria meteo masurata a orasului, cu aproape 50 de grade resimtite (temepratura + umiditate).
    Vorbesc in Romania, citesc ce-i acolo si ma sperii.
    Pe ce lume traim?

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...