18 martie 2010

imi scapa ceva?

Mă numesc Monica, sunt născută în Tîrgu Mureș, am studiat și lucrat la București, iar acum locuiesc in Ciudad de Mexico.

Azi am primit urari de Sfântu'Patrick.

DE CE?

7 comentarii:

  1. ... cred ca de chiuiala globalizarii :)
    Acum si Patrick, ca (aproape) toti sfintii, s-a extins, bantuie inclusiv in Romania, ce sa mai vorbim de sora SUA. Dar, stii ceva, tu sa fii fericita de toti sfintii vechi si noi, si sa pui la punct planurile alea misto de calatorie.

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha, vb amaliei, globalizarea, asta e :)). oare lumea stie de fapt ce e cu sf. patrick asta, sau e si el un fel de sf. valentin?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetelor, e o mare sarbatoare IRLANDEZA. Dar, de ce sa nu te veseleshti cu orice ocaziune? Oricit ar fi ea de farfetched? Mai ales ca, unlike Valentini si altele, Padraig (numele irlandez) nu e nici pe departe asha de consumerist. Irlandezii, oameni serioshi si cu un foarte dezvoltat simtz al umorului si al distratului in colectiv, se concentreaza pe bautura si fun.
    Monica, nu stiu cine te-a felicitat, dar nu cred ca a facut-o cu gind rau si nu cred ca e cazul sa te necajeshti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi-a scris cineva (romanca) urari de bine de 8 Martie! Trimisese un email la toate adresele si i so fi parut numele meu feminin! Sau sper eu ca asta si nu altceva...
    Si am primit si de Sf Patrick si am zis ca da!

    RăspundețiȘtergere
  5. ah, toanta mai sunt: uitasem sa spun ca urarile veneau de la o columbianca (maritata cu un canadian) care locuieste aici in Mexic. deci tot nu am raspuns.
    #evident ca nu m-am simtit ca mi-ar fi dat in cap dar teama mea e ca toata ziua am stat degeaba, in loc sa fac urari tuturor. de imbracat in verde m-am imbracat, dar nu intentionat.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu, am fizionomie central europeana, piele alb/galbui. accent ardelenesc cand vorbesc engleza. :)

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...