21 august 2010

de la altii (5 sau 6?)

am aflat de la Iulian Comănescu despre Poşta redacţiei a lui Alex Ştefănescu.
şi, cu multe luni întârziere, cum Lady Io putea fi adusă pe lume de emoţionatul tătic- povestea, spusă de mămică, e aici.  Am murit de râs!

altfel, sunt bine, oricând gata să vă povestesc despre o nouă narco-crimă, răpire şi alte lucruri care mă fac să dau cu basca de pământ.

5 comentarii:

  1. Cand si presa externa vorbeste, se cheama ca e chiar urat. Am vazut la televizor despre niste politisti arestati pentru ca l-au rapit si ucis pe un primar. E clar ca e groasa, n-am vazut Mexicul la stiri in alt context decat vacante.

    RăspundețiȘtergere
  2. da. ma mir ca de abia acum ies in afara informatii de genula cesta. in Cancun si Playa del Carmen, de exemplu, de cand am venit (de fapt dinainte) patrulele care mentin ordinea sunt alcatuite din soldati si politisti, din cauza de coruptie. acolo au prins un traficant de cocaina si pe raportul politiei a aparut ca nenea se ocupa de comertul cu bicarbonat de sodiu./ mi-e scarba. ma intreba cineva, nu stiu de ce exact, ca in Romania cum e politia. i-am zis ca, de bine, de rau, e departe de a fi la nivelul asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, si tot despre coruptia din politie. Imi povesteste co-locatarul de niste prieteni canadieni plecati cu sotiile in vacanta, doamnele la shopping, li se insceneaza un furt din magazin, sunt arestate, iar sotilor li se spune "dati 2000 de dolari pentru fiecare si stergem acuzatiile, ori iau 5 ani de inchisoare". Si totusi, o multime de americani si canadieni isi fac vacantele acolo, ba chiar isi iau si case sa se retraga la pensie.

    PS - vad cuvantul de confirmare pe care trebuie sa-l tastez: "stallin". Ha?????

    RăspundețiȘtergere
  4. ah, nu pot sa cred. din nefericire nu sunt eu cea care seteaza cuvintele de verificare, cum face Suzi din Irlanda.
    nu pot sa cred nici partea cu furtul din magazin dar putem continua povestile pana dimineata: turist in hotel, criza renala, nu stie de el, urla, se tavaleste, intra camerista, cheama politia, il aresteaza (i-au zis ca e un nenorocit care se drogheaza) omul era si diabetic spunea ca isi vrea medicamentele din hotel, astia il luau in ras, moare.

    cuvantul meu de verificare e tryecki, cred ca vine de la trotski care, capac la toate, a murit in Mexic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Haha, din marturisirile mamei mele :))

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...