La fiecare 31 decembrie îmi propun să fiu mai bună și tot degeaba: păi Debenedetti ăsta e un penibil. A se remarca eleganța care mă împiedică să-l fac și pe dumnealui bou. Păi la ce alte efecte să te aștepți în această peninsulă în care faxul e la loc de cinste? Se pun pe hulit noile mijloace de răspândire în masă pentru că sunt mai greu cenzurabile (înțeleg desigur și aiurelile la care dau naștere, dar să le hulești doar pentru că stai într-o țară unde calitatea internetului e deplorabilă zău dacă se face. Jos Debenedetti și experimentele penibile! Sus constructivismul-cel al lui Vygotsky, desigur!)
Imaginile noastre alcătuiesc, poate, un întreg. Sau măcar două treimi. Sunt sătulă de faxuri. E greu, după niște trai în România unde trimiteai un e-mail și ți se răspundea, după un Mexic unde deși primeai aviz că e-mailul a fost citit, că NU AM PRIMIT NICIUN MESAJ, să vezi răspunsuri la e-mailuril urgente după două săptămâni. Să dai o carte de vizită cu un cod QR (cu toate informațiile utile despre tine încorporate în pătratul acela urât) și să fii întrebat ce nr de fax ai. Să trimiți fax și să ți se spună că se terminase hârtia și informația nu a ajuns (o fi fost din aceea termică?). Să rămți calm după toate astea. Ah, am trimis faxuri grămadă și încă nu figurăm la compania de electricitate. Noi n-am plătit lumina de 15 luni cel puțin!
Monica, regasesc un tip de comportament pe care il credeam francez: pana nu mergeam in persoana la institutia in cauza, nu se rezolva - asa ca dupa o vreme am cedat si m-au "dresat". (Presupun ca Spania e in aceeasi situatie.)
Codurile QR sunt convenabile, dar oribile. Sper sa se gaseasca un inlocuitor, sau chiar sa dispara naibii. E teribil sa le vezi mari, lipite pe autobuze, pereti sau afise stradale.
Oricum, e amuzant: din ce scrii, Romania iese cel mai bine!
România iese cel mai bine, faceți să iasă mereu așa! Să vezi ce frumos vorbesc mulți italieni care au locuit 3-4 ani la București despre țara noastră *(eu mă fac mică, deși în general vorbesc doar când pot vorbi de bine despre țara-mumă).
încă ceva: și aici de cele mai multe ori merge 1. dacă te prezantezi în persoană 2. îmbrăcat la costum 3. ridici tonul cu argumente. Am fost și tot degeaba. Nu avem abonament la electricitate, nu plătim (încă)
Draga Monica, sa fii sanatoasa si vesela, un 2013 minunat itzi doresc.
RăspundețiȘtergerela multi ani! cu drag si mii de imbratisari!
RăspundețiȘtergereLa multi ani!
RăspundețiȘtergereUn 2013 plin de toate bune sa ai!!! :)
mulți, frumoși și veseli!
RăspundețiȘtergereBreaking news! A murit Armonia!
RăspundețiȘtergereLa fiecare 31 decembrie îmi propun să fiu mai bună și tot degeaba: păi Debenedetti ăsta e un penibil. A se remarca eleganța care mă împiedică să-l fac și pe dumnealui bou. Păi la ce alte efecte să te aștepți în această peninsulă în care faxul e la loc de cinste? Se pun pe hulit noile mijloace de răspândire în masă pentru că sunt mai greu cenzurabile (înțeleg desigur și aiurelile la care dau naștere, dar să le hulești doar pentru că stai într-o țară unde calitatea internetului e deplorabilă zău dacă se face. Jos Debenedetti și experimentele penibile! Sus constructivismul-cel al lui Vygotsky, desigur!)
RăspundețiȘtergereItalia ma minuneaza: tu imi vorbesti de cultul faxului, pe de alta parte toti italienii pe care i-am intalnit erau vanduti satanei de la Apple.
RăspundețiȘtergereImaginile noastre alcătuiesc, poate, un întreg. Sau măcar două treimi. Sunt sătulă de faxuri. E greu, după niște trai în România unde trimiteai un e-mail și ți se răspundea, după un Mexic unde deși primeai aviz că e-mailul a fost citit, că NU AM PRIMIT NICIUN MESAJ, să vezi răspunsuri la e-mailuril urgente după două săptămâni. Să dai o carte de vizită cu un cod QR (cu toate informațiile utile despre tine încorporate în pătratul acela urât) și să fii întrebat ce nr de fax ai. Să trimiți fax și să ți se spună că se terminase hârtia și informația nu a ajuns (o fi fost din aceea termică?). Să rămți calm după toate astea. Ah, am trimis faxuri grămadă și încă nu figurăm la compania de electricitate. Noi n-am plătit lumina de 15 luni cel puțin!
RăspundețiȘtergereMonica, regasesc un tip de comportament pe care il credeam francez: pana nu mergeam in persoana la institutia in cauza, nu se rezolva - asa ca dupa o vreme am cedat si m-au "dresat". (Presupun ca Spania e in aceeasi situatie.)
RăspundețiȘtergereCodurile QR sunt convenabile, dar oribile. Sper sa se gaseasca un inlocuitor, sau chiar sa dispara naibii. E teribil sa le vezi mari, lipite pe autobuze, pereti sau afise stradale.
Oricum, e amuzant: din ce scrii, Romania iese cel mai bine!
România iese cel mai bine, faceți să iasă mereu așa! Să vezi ce frumos vorbesc mulți italieni care au locuit 3-4 ani la București despre țara noastră *(eu mă fac mică, deși în general vorbesc doar când pot vorbi de bine despre țara-mumă).
RăspundețiȘtergereîncă ceva: și aici de cele mai multe ori merge 1. dacă te prezantezi în persoană 2. îmbrăcat la costum 3. ridici tonul cu argumente. Am fost și tot degeaba. Nu avem abonament la electricitate, nu plătim (încă)
RăspundețiȘtergere